engleza english

   

romana romana

 

TERMENI SI CONDITII

 1. Informatii despre site

 Drepturile de autor asupra acestui website si continutului sau sunt proprietatea "Adama Holding Public LTD" - "ADAMA" 2007, Toate drepturile rezervate.

 Prin accesarea sau utilizarea website-ului "www.Evocasa-Uptown.ro", sunteti de acord cu respectarea termenilor de utilizare ai acestui website. În cazul în care nu doriti sa fiti obligat de respectarea termenilor precizati în cele ce urmeaza, nu accesati sau utilizati acest website. "ADAMA" poate modifica Termenii în orice moment si astfel de modificari îsi vor produce efectele imediat dupa postarea acestora pe acest website.

2. Proprietatea Intelectuala

 Continutul si design-ul "www.Evocasa-Uptown.ro", inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea ""www.Evocasa-Uptown.ro" si sunt protejate prin legislatia romana în vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. În cazul informatiilor si continutului postat de terte parti ori parteneri pe site-ul "www.Evocasa-Uptown.ro", dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin în totalitate celor care au publicat acea informatie.

3. Confidentialitate

Protectia informatiilor în cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a "Adama Holding Public LTD" - "ADAMA" 2007, de aceea toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea "Adama Holding Public LTD" - "ADAMA" 2007 nu îsi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

 "Adama Holding Public LTD" - "ADAMA" 2007 se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptând situatiile legale.

 

Utilizarea, copierea, redistribuirea sau reproducerea neautorizata, integrala sau partiala, a continutului, în orice forma, este interzisa si poate face obiectul unei actiuni în justitie. Nu aveti dreptul, decât cu acordul nostru expres si scris, sa distribuiti sau comercializati acest continut. De asemenea, nu aveti dreptul sa transmiteti sau depozitati pe orice alt website sau alta forma de sistem electronic de recuperare a datelor.

 

Pentru dreptul de folosinta ne puteti contacta la: info@adama.ro

 

4. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

 

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 

•    sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de înregistrare atunci când este cazul;

 

•    sa mentineti si înnoiti, atunci când situatia cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

 

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 

•    sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cât si orice sistem sau informatie;

 

•    sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

 

•    sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale în vigoare;

 

•    sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale în vigoare incidente.

 

În caz de nerespectare a acestor conditii, “Adama Holding Public LTD” - “ADAMA” 2007 si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 

5. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor:

 

"ADAMA" nu îsi asuma nici o obligatie sau responsabilitate pentru nici o eroare sau omisiune prevazuta în informatiile publicate pe website. "ADAMA" nu va fi responsabila pentru nici o pierdere sau paguba, inclusiv dar fara a se limita la pierderi sau pagube indirecte sau succesive si nici pentru pierderi sau pagube în legatura cu pierderile de informatii sau profit ce izvorasc sau sunt în legatura cu utilizarea acestui website.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra se vor administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

 

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactându-ne